به گزارش روابطعمومی هلدینگ فناوری اطلاعات بهپویان هوشمندامید،سومین رویداد گرامیداشت روز فناوری اطلاعات توسط سازمان نظام صنفی رایانه ای استان تهران، 16 مردادماه در مرکز همایش های نورالرضا در تهران برگزار شد.
این رویداد، با حضور حدود 1000 نفر از فعالان، مسئولان و پیشکسوتان صنف فاوا و خبرنگاران رسانه ها برگزار شد.
محمد محسن صدر در سخنانی در سومین مراسم گرامیداشت روز فناوری اطلاعات، سرعت تغییر و تحول در زندگی جوامع را حاصل از سرعت پیشرفت فناوری اطلاعات دانست و گفت: اگر بخواهیم قدرتی را برای شخص یا کشوری قائل شویم، معمولا کسی که از ابزار فناوری اطلاعات بهتر استفاده میکند، قدرتمندتر است، چرا که با بهرهگیری از زیرساختها مسیر نوینی را برای زندگی افراد پیریزی میکند.
وی افزود: ما اگر بخواهیم زندگی خوبی را برای مردم خود فراهم کنیم، باید به این سمت برویم و راه استفاده از ابزارهای نوین و فناوری اطلاعات را یاد بگیریم.
صدر با بیان اینکه اگر از ظرفیت تصمیمسازی خود استفاده کنیم، بسیاری از مشکلات ما حل خواهد شد، گفت: بخشی از وظیفه دستگاهها این است که زمینه رشد را برای جوانان مستعد فراهم کنند، اما معمولا به خاطر ریسکها از آن پرهیز میشود.
محمد محسن صدر اظهار داشت که واژه «هوش مصنوعی» در ایران به یک واژه فانتزی در سخنرانیها تبدیل شده است و متاسفانه به صورت عملیاتی از آن بهرهای نمیبریم و دلیل شاید این است که میترسیم یا بلد نیستیم یا اجازه این را که جوانتر از ما جای ما قرار گیرد را نمیدهیم.
وی افزود: ای کاش یاد بگیریم که هوش مصنوعی یک ابزار فانتزی و کلیدواژهای برای سخنرانی مدیران نیست، بلکه ابزاری است که میتواند زندگی مردم را متحول کند.
صدر با انتقاد از عادت قفل زدن بر دادهها به بهانه امنیت گفت: مگر توسعه هوش مصنوعی بدون دسترسی به داده امکان پذیر است؟ در دنیا این مسئله حل شده است و اجازه دسترسی به دادهها را به گروههای استارتاپی و جوانها و بخش خصوصی میدهند و کسب و کار مبتنی بر داده ایجاد میکنند. حال ما چند کسب و کار مبتنی بر داده موفق در کشور داریم؟ اگر نداریم دلیلش چیست؟ آیا این نیست که اجازه نمیدهیم دیگران به دادههایمان دسترسی داشته باشند؟
وی افزود: اگر اجازه دسترسی به دادهها را به دیگران بدهیم تا شرکتها از آن استفاده کنند، مطمئنا کسب و کارهای نویی ایجاد میکنیم.
صدر بیان کرد که اگر مشابه عددی که برای تاسیس یک پتروشیمی سرمایهگذاری میشود در بخش فناوری اطلاعات به صورت هدفمند سرمایهگذاری شود، به جای حداکثر 2000 شغلی که ایجاد میشود، تعداد بسیار بیشتری اشتغال پایدار ایجاد میشود و زندگی مردم به صورت چشمگیری بهبود مییابد.
صدر در پایان گفت: ما در «گروه فناوری اطلاعات بهپویان هوشمند امید بانک سپه» یک کارخانه هوشمندسازی و نوآوری به نام «امیدی نو» تاسیس کردیم و آمادهایم به همه جوانها و تیمهای استارتاپی و بخش خصوصی که احساس میکنند میتوانند راه حل نوین خود را با ما به اشتراک بگذارند، کمک کنیم تا راه حلشان به یک کسب و کار تبدیل شود.